Dodatne informacije

z velikim veseljem sporočamo, da je izšla prva številka nove revije, posvečene najlepši, najzanimivejši in najmočnejši sili, ki nas združuje – ustvarjalnosti. Dobrodošel prvič med nami, El Normal.

Okrog nas je veliko izjemnih zgodb, ki jih ne opazimo, saj jih v javnem prostoru preglasijo takšni ali drugačni interesi. Toda čisto blizu nas prav ta hip nekdo ustvarja nekaj čudovitega. Skupna točka raznolike vsebine El Normal je ustvarjalna sila, ki zmore v vseh okoliščinah, ne glede na prepreke, narediti nekaj dobrega – brez navodil, smernic, po svoje. Največkrat brez okvira javne podpore ali institucij. Verjamemo, da je ta ustvarjalna moč gonilo vseh, ki bi v okolju in družbi radi nekaj spremenili.

V sedanjem javnem prostoru veliki uspehi ali težavne poti do (majhnih ali velikih) ciljev nimajo zadostnega odmeva; marsikdo o poslovnem uspehu raje molči, napake pa veljajo za nekaj sramotnega. Mi bomo drezali ravno v te prisotne, a neozaveščene zgodbe. Verjamemo, da je treba najboljše med nami spodbujati, saj bo tako rasla kakovost za vso skupnost. Pihamo v najvišje leteča krila, da bi prišli čim višje, čim dlje!

V svojem zanosu pa bomo namenjali prostor tudi kritičnim in konstruktivnim zapisom, posvečenim našemu podjetniškemu in ustvarjalnemu okolju. Kaj je treba nujno spremeniti, katere so nesmiselne ovire in kako izboljšati javni prostor? Naš medij je tudi prostor pobude in razprave o nujnih spremembah za boljše delo najbolj ustvarjalnih med nami.

Noben medij nima smisla, če nima močne povezave s svojo publiko.
Če ste kdaj kaj uspešno izpeljali, navkljub temu, da se ni zdelo mogoče, je to revija za vas. Če vam je na tej poti kdaj boleče spodrsnilo, je to revija za vas. Če kar naprej delate tudi napake, je to revija za vas.

Odpiramo prostor za vaše namige in sporočila o zgodbah, ki še niso bile zapisane, pa bi zaradi lepote, unikatnosti in presežnosti morale biti! Pišite nam in nas opozorite na nenavadno zgodbo, malo podjetje ali obrt, vredno pozornosti!

Družbo lahko spreminjamo na mnogo načinov. Način El Normal je medijsko izražanje, ki ga razumemo kot prvovrstno ustvarjalno izhodišče. Z izbiro zgodb, oseb in tem bomo prispevali k oblikovanju spodbudnejše, odkritejše, bolj povezane elnormalnosti. Gradimo jo vsak zase in vsi skupaj. El Normal je prostor, kjer se srečamo.

Dobrodošli med nami, normalnimi!

El Normal #01

5.00

Globalno lokalna revija o uspešnih in neuspešnih zgodbah