4
Mobilne in namizne delovne postaje HP

HP delovne postaje serije Z so namenjene naprednim pisarniškim uporabnikom, ki potrebujejo zmogljivosti, ki presegajo običajne pisarniške osebne računalnike. Delovne postaje so oblikovane posebej z mislijo na uporabnike, ki pri svojem delu potrebujejo visoko kakovosten računalnik z zmogljivo baterijo, vrhunskim zaslonom in možnostmi za povezovanje s sodelavci tudi s terena.

Arhitekti lahko z delovnimi postajami serije Z računate na pospešeno delovanje BIM in naprednih CAD delovnih procesov. Omogočeno je manipuliranje s 3D strukturami in upodabljenje skoraj fotorealističnih modelov v realnem času. S čudovitim, svetlim zaslonom in zmogljivostjo profesionalne ravni lahko pregledujete vsebino 2D in 3D ne glede na to, kje ste. Serija Z je bila oblikovana za programe, kot so SketchUp, Autodesk Revit, Solidworks ipd.

Poklicni ustvarjalci s serijo Z upodabljate, oblikujete in simulirate zanesljivo in kjerkoli. Zmogljiva in vsestranska rešitev za celoten potek vašega ustvarjalnega dela – od skiciranja in zasnove do končne izdelave. Serija Z se bo odlično sporazumela s programi iz kreativnega paketa Adobe.

Poleg izjemno tankega ohišja in zmanjšane teže, ki omogoča večjo mobilnost, so izdelki Z izdelani iz reciklirane plastike, količina odpadkov pa je zmanjšana tudi tako, da je omogočeno pošiljanje več izdelkov v isti škatli. Izdelki so oblikovani tako, da porabljajo manj energije, vendar ne na račun zmogljivosti. Izdelki Z imajo zaradi izjemno učinkovitih napajalnikov in upravljanja stanja mirovanja potrdilo ENERGY STAR®. V izdelkih Z skrbno upoštevamo vse uredbe glede omejenih snovi na svetu, materiale pa izbiramo na podlagi metodologije GreenScreen® for Safer Chemicals. EPEAT® je najstrožja in najobsežnejša meritev za trajnost izdelkov na svetu in s ponosom ponujamo celoten portfelj naprav s potrdilom EPEAT® Gold in Silver.

Več na https://www8.hp.com/si/sl/workstations/zbook-14u-15u.html

Mailchimp brez napisa

Povezani članki