Architektenhaus
Inovativni okenski sistem za vsako področje uporabe

heroal W 72 – aluminijast okenski sistem – je inovativna in trajnostna rešitev znamke heroal. Sistem zagotavlja najvišjo kakovost pri največji energetski in stroškovni učinkovitosti, tako v fazi izdelave kot med celotno življenjsko dobo. S številnimi konstrukcijskimi prednostmi prepriča izdelovalce, arhitekte in gradbenike na vseh področjih uporabe.

heroal W 72: inovativna sistemska rešitev za vsako področje uporabe z vgradno globino 72 mm.

Sistem heroal W 72 CL s konturami Classicline je zaradi uravnoteženih razmerij idealen za rekonstrukcije in obnove.

Inovativna izolacija, novi standardi glede funkcionalnosti in maksimalna prilagodljivost za vsa področja uporabe: To je tisto, kar predstavlja okenski sistem heroal W 72. Tak kot vsi drugi sistemi heroal je zasnovan v skladu z načelom trajnosti. Osnova za inovativno generacijo oken je okvir, ki so ga razvili v podjetju heroal. Sestavljen je iz aluminijastih polovičnih profilov, poliamidnih izolacijskih elementov, izolacijska komora pa je v celoti zapolnjena s peno.

Okenski sistem heroal W 72 RL je s klasičnimi konturami Roundline še posebej primeren za zgodovinske stavbe, saj se skladno združuje z videzom hiše.

Okenski sistem naslednje generacije
Zahvaljujoč edinstveni inovativni geometriji elementov dosega heroal W 72 pri vgradni globini 72 mm pri okvirju in 84 mm pri krilu vrednosti Uw, ki ustrezajo trenutnim zahtevam glede okenske toplotne zaščite. Pri posebni okolju prijazni različici, ki poskrbi za gospodarno ravnanje z viri, so prečniki v celoti izdelani iz obnovljivih surovin. Izolacijska pena brez HCFC-ja v modularni izolacijski komori varuje ozonski plašč. Sistem združuje najvišjo kakovost z minimalno porabo energije in materialov v fazi izdelave ter zagotavlja maksimalno energijsko in stroškovno učinkovitost med celotno življenjsko dobo, zaradi česar predstavlja pravo sistemsko rešitev naslednje generacije.

Fasadni okenski sistem: heroal W 72 CW.

Dodatne sistemske rešitve za nova področja uporabe
Heroal je razširil okenski sistem heroal W 72 z dodatnimi sistemi, da bi monterjem, arhitektom in investitorjem omogočil dodatno svobodo oblikovanja. Sistem heroal W 72 se s svojo klasično zasnovo z rahlo zaokroženimi robovi (okrogla kontura) odlično prilega zgodovinskim fasadam, zato je idealna rešitev za prenovo fasad starejših stavb ter stanovanjskih in poslovnih stavb. Če so vam všeč zunanje konture s poševno vdolbino (kontura Classicline), potem je sistem heroal W 72 CL kot nalašč za vaše potrebe. Sistem arhitekturnih zastrtih oken heroal W 72 i zagotavlja maksimalno transparentnost in eleganten dizajn brez vidnih kril in steklenih letev zaradi filigranskih vidnih širin. Okenski sistem heroal W 72 CW pa je prava izbira, če potrebujete okenski element v višini tal: Načrtovalcem namreč omogoča individualne oblikovne različice in predstavlja privlačno alternativo jeklenim obešenim fasadam.

Okenski sistem heroal W 72 i združuje arhitekturno zasnovo s filigranskimi vidnimi širinami.

Zdrava klima v prostoru zaradi prezračevalne lopute
Prezračevalno krilo heroal W 72 VF izpolnjuje željo po prijetni in zdravi klimi v notranjih prostorih. Prezračevalno krilo na motorni pogon omogoča arhitektom in načrtovalcev izvedbo nadzorovanih, naravnih prezračevalnih konceptov. Ozki odpiralni elementi v višini tal so nevsiljivo integrirani v obešeno fasado, poleg tega pa jih je mogoče individualno pobarvati v skladu z željami kupcev. Izolirana krila in skrita okovja združujejo maksimalno funkcionalnost s toplotno izolacijo in zaščito proti vlomom.
Kot vse okenske sisteme heroal tudi sistem heroal W 72 izdelujemo z lastnim strokovnim znanjem in v naših obratih – za vrhunsko kakovost, »izdelano v Nemčiji«.

Prezračevalno krilo heroal W 72 omogoča naravno prezračevanje prostorov.

Besedilo in foto: heroal

Več informacij najdete na www.heroal.si

Mailchimp brez napisa

Povezani članki