heroal-Varnsdorf
Modularni fasadni sistemi

Vložni elementi in ostale sistemske rešitve za integracijo v fasadne sisteme heroal C 50

Priznani aluminijasti fasadni sistemi heroal C 50 v enaki izpolnjujejo vedno višje zahteve glede energetske učinkovitosti v ovoju stavbe in individualizaciji. Za razširitev ponudbe je podjetje heroal razvilo vložne elemente in možnosti za integracijo dodatnih sistemov, s katerimi je raznolikost uporabe fasadnih sistemov heroal mogoče razširiti z modernimi rešitvami.

Zahvaljujoč variabilnim, zanesljivim sistemskim komponentam nudijo fasadni sistemi heroal C 50 rešitve za skorajda vsak gradbeni projekt na področju zasebne gradnje in gradnje objektov. Sistemske različice heroal C 50 HI, heroal C 50 PH, heroal C 50 ID in heroal C 50 FP izpolnjujejo vedno višje zahteve glede energetske učinkovitosti ovoja stavbe, oblikovnih različic ter sledijo industrijski zasnovi in upoštevajo protipožarno zaščito. Na podlagi teh dodatnih zahtev je podjetje heroal razvilo inovativne rešitve za modularno zgradbo fasade, ki dopolnjujejo funkcionalne možnosti fasadnih sistemov heroal C 50.

Vložni elementi in sistemske rešitve za modularno gradnjo
Da je za močno obremenjena vhodna območja mogoče nuditi zanesljivo in vsestransko rešitev, je mogoče preizkušen sistem objektnih vrat heroal D 72 optimalno integrirati v fasado. Zahvaljujoč univerzalni obliki, maksimalnim velikostim izdelave, različnim načinom odpiranja in možnosti integracije z ravnim pragom so mogoče različne možnosti oblikovanja v številnih situacijah vgradnje.

Za dodatno prosojnost poskrbijo »plavajoči« okenski sistemi heroal W 72 in heroal W 77 i, ki so povsem brez vidnih kril in steklenih letev ter se vizualno zlijejo s fasado. Predstavljajo arhitekturno oblikovanje z zelo ozkimi vidnimi širinami okvirjev in poleg tega nudijo odlične vrednosti Uw.

Vložni element, ki poskrbi za zdravo ozračje v prostoru, je motorizirana prezračevalna loputa heroal W 72 VF. Ozki, na višini nadstropja nameščeni odpiralni elementi se nevpadljivo integrirajo in na ta način tvorijo usklajeno enoto s fasado.

Za prijetno ozračje v prostoru prav tako poskrbi zunanje senčilo, kot je sistem za zaščito pred soncem heroal VS Z, ki ga je mogoče v celoti integrirati. Tekstilno senčilo nudi učinkovito zaščito pred bleščanjem, pogledi in vročino – in to v različnih vrstah, barvah in prosojnostih tkanine. Celo na velikih višinah in pri močnih sunkih vetra je zaščita pred soncem stabilna, zahvaljujoč sistemu zadrge.

Maksimalna svoboda pri oblikovanju
Da je fasadne sisteme heroal C 50 mogoče vizualno usklajeno prilagoditi ovoju stavbe, ponuja podjetje heroal prevleke s posebej obstojnim in vremensko odpornim praškastim premazom heroal hwr v vseh barvnih odtenkih RAL, ekskluzivnih barvnih odtenkih Les Couleurs® Le Corbusier in oplemenitenjem površine heroal SD. Tako postanejo fasadni sistemi heroal C 50 eno z ovojem stavbe.

Več informacij je na voljo na:

Mailchimp brez napisa

Povezani članki