heroal-W-77-object_new
Okenski sistem heroal W 77

Današnji okenski sistem, ki izpolnjuje jutrišnje zahteve:

heroal W 77 je inovativen okenski sistem iz aluminija, ki predstavlja najvišjo kakovost, funkcionalnost in prilagodljivost. Sistem je moderna rešitev za zasebno gradnjo stanovanj in objektov, ki se odlikuje po obstojnosti in (energetski) učinkovitosti.

heroal ponuja različne različice okenskega sistema heroal W 77.
Sistemska različica heroal W 77 HI prepriča z inteligentno kombinacijo geometrije in materiala. Najznačilnejša lastnost termično ločenega okenskega sistema iz aluminija je majhna vgradnja globina, ki znaša 77 mm, v kombinaciji z najboljšimi energetskimi vrednostmi (vrednost Uf 0,95 W/m²K pri 120 mm vidne širine). To pomeni manj porabe materiala, energije in surovin ter več trajnosti in ekonomičnosti.

Okenski sistem heroal W 77 predstavlja ekonomičnost in trajnost z najboljšimi izolacijskimi vrednostmi in majhno porabo materiala. Foto: heroal

heroal W 77 PH je sistemska različica, primerna posebej za uporabo v pasivnih hišah. Sistem že pri vgradni globini 77 mm in vidni širini 180 mm izpolnjuje standard za pasivne hiše, saj še s temi merami dosega vrednost Uf = 0,8 W/m²K. Izotermične lastnosti so izboljšane z osrednjo lego stekla, kajti tako sta potek temperature v konstrukciji ter porazdelitev teže skorajda vzporedna in središčna na površino okna. Oba dejavnika omogočata optimalen potek temperature in sile v konstrukciji.
Sistem blok oken heroal W 77 i je tretja sistemska različica. Spaja ozko obliko in največjo prosojnost z najboljšo toplotno izolacijo. Zunanji videz okna brez vidnih kril ter vrednost Uf = 1,0 W/m2K (v standardnem prerezu) izpolnjujeta najvišje arhitektne in energetske zahteve. heroal W 77 i je na voljo tudi s klasično notranjo zasteklitvijo, uporaben pa je tudi kot vložni element za fasadne sisteme heroal.

heroal W 77 PH je razvit posebej za uporabo v pasivnih hišah. Foto: heroal

Okenski sistem heroal W 77 in njegove sistemske različice očarajo s svojo modularno zgradbo, ki glede na zahteve glede toplotne izolacije omogoča individualno načrtovanje in izvedbo. Prav tako je heroal W 77 standardno premazan z zelo vremensko odpornim praškastim premazom heroal hwr, zaradi katerega je okenski sistem v kombinaciji z aluminijem zelo obstojna rešitev, ki jo je mogoče enostavno negovati. Pri izbiri barv ni meja: Poleg celotne barvne palete RAL so na voljo tudi ekskluzivni barvni odtenki Les Couleurs® Le Corbusier ter heroal SD za izrazite videze površin.

Edinstvena tehnologija izolirnega roba

Okenski sistem heroal W 77 se opira na edinstveno tehnologijo izolirnega roba, ki združuje največjo obremenljivost in minimalne toplotne izgube. Geometrije izolirnega roba skrbijo za znižanje toka energije in s tem hkrati prispevajo k občutnemu zmanjšanju toplotne prevodnosti. Z inovativno geometrijo roba dosega heroal W 77 pri vgradni globini 77 mm v okvirju in 89 mm v krilu vrednost Uw, ki izpolnjuje zahteve energetsko učinkovite gradnje. Tako nastanejo zgradbe, ki so že danes zasnovane za prihodnost.

Več informacij je na voljo na:

Mailchimp brez napisa

Povezani članki