share
SHARE Ljubljana 2020 se bliža!

Kmalu na SHARE Ljubljana 2020, 12. marca!

Na letošnji SHARE konferenci v Ljubljani se nam bodo pridružili svetovno znani arhitekturni biroji, kot na primer ZAHA Hadid Architects, MVRDV in Stefano BOERI Architetti.

Z uporabo kode ZAPS20 je registracija za člane ZAPS do 2. marca BREZPLAČNA.

Registracija za dogodek poteka tukaj:  https://www.tickettailor.com/events/share2019/340124/#

Pripravljamo se na 2. edicijo conference SHARE Ljubljana 2020. Dogodek bo potekal v Hotelu InterContinental v Ljubljani na krovno temo “vizionarski pristop k prihodnosti arhitekture”. Cilj dogodka je na SHARE oder pripeljati znane govorce, ki bodo predstavili pronicljiva predavanja, debate in nagrajene arhitekturne projekte.

Stefano Boeri Architetti – ITALIJA, Vodja ekipe Paolo RUSSO, se nam bo pridružil 12. marca na SHARE Ljubljana 2020 kot eden izmed glavnih govorcev. Predstavil bo “Vertikalni gozd: oblikovanje in perspektiva”, predavanje o prototipu gradnje za nov format arhitekturne biodiverzitete. Koncept Vertikalnega gozda, ki je “dom za drevesa, a v njem bivajo tudi ljudje in ptice”, ne definira zgolj urbanih in tehnoloških karakteristik projekta, temveč tudi arhitekturni jezik in njegove ekspresivne lastnosti.

“Zaha Hadid Architects – stanovanjski projekti”, predstavitev arhitekta Maurizia MEOSSIja, partnerja pri Zaha Hadid Architects – UK, in enega izmed glavnih govorcev na SHARE Ljubljana 2020.
Maurizio Meossi je leta 2016 postal partner pri ZAHA HADID, in je delal na nekaterih izmed največjih stanovanjskih projektov te pisarne po vsem svetu. V Italiji je uspešno vodil oblikovalsko ekipo za stanovanjski grozd stavb, ki tvorijo novi CityLife kompleks v Milanu.

“Jezik MVRDV”, predstavitev arhitekta Svena THORISSENa, direktorja MVRDV – Nizozemska, in enega izmed glavnih govorcev na SHARE Ljubljana 2020.
V več kot 26 letih od svojega nastanka je MVRDV razvila svoj lasten, edinstven arhitekturni jezik. Ko so se s časom razvijale, so besede, ki sestavljajo ta jezik, vodile k novim tipologijam in novim metodam oblikovanja, ki jih arhitekturna pisarna izraža v svoji arhitekturi.

Več na: https://share-architects.com/share-ljubljana-2020-agenda/

Mailchimp brez napisa

Povezani članki