heroal-D-72-Betonoptik
Sistem vhodnih vrat z edinstveno kakovostjo in opremo

Podjetje heroal s sistemom vhodnih vrat heroal D 72 ponuja enkratno raznolikost. Najboljši materiali, največja funkcionalnost, prefinjene izvedbe in maksimalna prilagodljivost tvorijo idealno osnovo za vedno individualno in ekskluzivno izdelane posamezne izdelke. Podjetje heroal s tem nudi monterjem, investitorjem, arhitektom in načrtovalcem kar največjo svobodo na področju zasebne gradnje in gradnje objektov.

Sistem vhodnih vrat heroal D 72 je primeren za vse situacije vgradnje v novogradnji ali pri prenavljanju – od ekskluzivnega in modernega do brezčasno elegantnega. Fotografija: heroal

Nova, reverzibilna pritrditev polnila

Podjetje heroal ponuja pri sistemu vhodnih vrat heroal D 72 pritrditev polnila, ki je novost na področju aluminijaste konstrukcije. Pri tej različici je mogoče vnaprej izdelano polnilo pritrditi skozi reže v krilu. Z različnimi možnostmi, ki jih heroal ponuja za pritrditev polnila, je mogoče izdelati zelo velika krila. Poleg tega je izboljšana uporaba materiala, saj pri uporabljenih krilnih profilih heroal D 72 PF (»Panel Fixed«) s fiksnim notranjim omejevalnikom ni potrebe po stekleni letvi.
Razširitev vratnega sistema heroal D 72 s profilno konstrukcijo za to vrsto pritrditve polnila ponuja različne prednosti za monterje. Tako je montaža – tudi na gradbišču – poenostavljena in čas obdelave celotnega sistema se skrajša, saj odpadejo določeni koraki obdelave (kot npr. montaža steklene letve).
Krila sistema hišnih vrat so na voljo z dvema debelinama polnila: 60 mm debeline polnila z vgradno globino 72 mm in 70 mm debeline polnila z vgradno globino 82 mm.

Sistem heroal D 72 poleg številnih možnosti oblikovanja prepriča tudi z najboljšimi toplotnoizolativnimi lastnostmi, učinkovito zaščito pred hrupom in standardno visoko protivlomno zaščito do razreda odpornosti RC 3. Fotografija: heroal

Izrazite površine

Sistem vhodnih vrat heroal D 72 je tako kot vse sistemske rešitve heroal na voljo s premazi najrazličnejših barv in videzov, ki poudarijo ali se skladno ujemajo s stavbnim ovojem. Pri tem je mogoče izbirati med različnimi barvnimi odtenki in oblikami okvirjev, polnila, prijemalne letve ter šarnirjev – standardno različnimi znotraj in zunaj. Za to so na izbiro barve celotnega spektra RAL, barvni odtenki Les Couleurs® Le Corbusier, za katere si heroal lasti edino licenco v panogi, ter oplemenitenje površine heroal SD, s katerim je mogoče uresničiti videze, kot so videz naravnega lesa ali moderni videzi betona. Podjetje heroal s tem odpira monterjem, investitorjem, arhitektom in načrtovalcem nove možnosti na področju zasebne gradnje in gradnje objektov.

Ergonomična in moderna prijemalna letev na zunanji strani hišnih vrat je na voljo v treh dolžinah in po želji s svetlobnimi LED-trakovi. Slika: heroal

Prednosti za monterje

Poleg prednosti pri obdelavi, ki jih predstavlja reverzibilna pritrditev polnila, je bistvena prednost v hitrem odzivu. V roku samo dveh tednov prejmejo partnerji heroal iz ene roke visokokakovostne sistemske profile heroal D 72, polnilno hišnih vrat z reverzibilnim polnilnim sistemom ter komplete okovij heroal DF za poravnane in izstopajoče kombinacije okvirjev/kril – v standardni kakovosti heroal in s posebej obstojnim praškastim premazom heroal hwr.

Več informacij je na voljo na:

Mailchimp brez napisa

Povezani članki