dialog-2---naslovna---2
Arhitekturni dialog 2: Maruša Zorec, Martina Tepina, Neža Knez v Švicariji

Z veseljem najavljamo drugo letošnje srečanje v seriji Arhitekturni dialog, namenjeni pogovorom v prepletu arhitekture, umetnosti in tehnike.

V četrtek, 25. aprila, ob 19h vas lepo vabimo v Švicarijo v ljubljanskem parku Tivoli. 

Z arhitektkama Marušo Zorec in Martino Tepina se bomo pogovarjali o arhitekturni zasnovi, zgodbi in izvedbi prenove kultne stavbe. Pogovoru se bo pridružila umetnica Neža Knez, ki v prenovljenih prostorih  živi in ustvarja. Pogovor bo vodila urednica revije Outsider Nina Granda.

Izpostavili bomo tudi pomen tehnično primernega pristopanja k obnovi kulturne dediščine. Nataša Iglič, strokovna sodelavka pri podjetju Fibran in sopobudnica prireditve, bo v pogovoru z arhitektom Matevžem Grando predstavila nekaj tehničnih možnosti celovite sanacije stavbe. Kako na bivalno okolje vpliva celovita prenova stavbe?

Poskrbljeno bo tudi za dobro kapljico!

Preživite večer na vrhuncu pomladi v družbi lepe arhitekture in zanimivih zgodb!

Mi že komaj čakamo!

Vstop je prost, vendar prosimo za vnaprejšnje prijave.

(Pišite na: [email protected])

Za arhitekte: Komisija za izobraževanje je zaradi odlične programske zasnove akreditirala dogodek “Arhitekturni dialog z Marušo Zorec in Martino Tepina in umetnico Nežo Knez” z dvema (2) kreditnima točkama – sklop B (Teorija in referenčna praksa).

S prijavo na dogodek dovoljujem, da FIBRAN d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani fibran.si in energijskiscit.si in mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami glede posredovanih osebnih podatkov, ki so podrobno opisane tukaj.
S prijavo na dogodek dovoljujem, da mi FIBRAN d.o.o. enkrat do dvakrat mesečno pošilja nasvete s koristnimi vsebinami in obvestili ter novostmi s področja pasivne gradnje in varčnih domov. Vedno imam možnost odjave.
Mailchimp brez napisa

Povezani članki