Dogodek-1
Dogodek: Arhitekturni dialog

Drage, dragi!

V letošnjem letu skupaj s podjetjem Fibran pripravljamo serijo pogovorov o arhitekturi. V četrtek, 21. februarja, vas ob 19h lepo vabimo v večnamenski prostor Edvard na Igriški ul. 5 v Ljubljani na prvi letošnji Arhitekturni dialog!

Del arhitekturnega tima avtorjev prenove:

Matjaž Bolčina, Katja Saje, Ernest Milčinovič

Arhitekti Matjaž Bolčina, Ernest Milčinovič in Samantha Vuk so z ekipo sodelavcev zasnovali sodobno, a občutljivo prenovo objekta arhitekta Edvarda Ravnikarja v Ferantovem vrtu v Ljubljani, in sicer za nadvse zanimivega naročnika: podjetje PM, Poslovni mediji. Prenova, ki poleg poslovnih prostorov vključuje tudi arhitekturo prostora Edvard, bo povod za pogovor o arhitekturi, sodelovanju med arhitektom in naročnikom, vrtoglavih idejah, podjetništvu ter podobnostih in nasprotjih med arhitekturnim projektiranjem in kreiranjem vsebinskega marketinga.

 Pogovarjali se bodo: Matjaž Bolčina, so avtor arhitekturne prenove (skupaj z Ernestom Milčinovičem in Samantho Vuk), ter Primož Inkret in Igor Savič, direktorja podjetja PM, pogovor pa bo vodila arhitektka in urednica Outsiderja Nina Granda. Svoj prispevek k arhitekturni prenovi bosta na kratko opisala tudi oblikovalka Tina Princ in slikar Sašo Vrabič.

Igor Savič, Primož Inkret

Večer bo zaključila Nataša Iglič, tehnična svetovalka pri podjetju Fibran. Ker so za kakovostno arhitekturo pomembne tudi dobre tehnične rešitve, nam bo osvetlila vidike problematike prenov, predvsem propadajočih ravnih streh.

Pogovornemu večeru bosta sledila vodeni ogled prostorov in dobra kapljica.

Dogodek je brezplačen, vendar je število mest omejeno! Prosto mesto si rezervirajte tako, da pošljete mail s svojim imenom in priimkom na: [email protected]

S prijavo na dogodek »Arhitekturni dialogi« dovoljujem, da FIBRAN d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani fibran.si in energijskiscit.si in mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami glede posredovanih osebnih podatkov, ki so podrobno opisane tukaj.

Ne zamudite!

Sponzor dogodka:

Mailchimp brez napisa

Povezani članki