000
FANTAZIJA Z OUTSIDERJEM

Dragi naši!

Mi že nestrpno odštevamo dneve!

V četrtek, 24.12, bo na prodajnih mestih in pri naročnikih 4. številka revije Outsider! Lahko pa jo kupite že v sredo, 23. 12, v salonu id: doma!

Tokrat se posvečamo bogati temi FANTAZIJA. S psihoterapevti in znanstveniki smo govorili o tem, kaj je in zakaj sploh imamo ljudje zmožnost fantaziranja. Pisali smo o fantazijah, vidnih v slovenskem grajenem okolju, z ministrico za okolje in prostor spregovorili o možnostih izboljšanja (in zakaj so fantazija). Potrkali smo na vrata vzporednega sveta – in govorili z avtorjem več kot 5000 stanovanjskih hiš po Sloveniji, gradbenim inženirjem Stanislavom Klemenčičem. Pogovarjali smo se z gledališkim scenografom Brankom Hojnikom, TV scenografom Jožetom Spacalom, virtuozom fantazije Alanom Hraniteljem in neulovljivim Janom Cvitkovičem. Govorili smo z arhitekti Krušec in Svet Vmes. Predstavljamo hišo iz slame, ilovice in lesa arhitekta Roberta Veselka. V posebnem poglavju predstavljamo zgodbo mojstra arhitekture nenavadne lepote Vinka Glanza. (»Bere se kot krimič!«) In še mnogo več. Dobrodošli v svetu fantazije!

 naslovnica_www

VABLJENI NA KULINARIČNO DRUŽENJE Z NOVIM OUTSIDERJEM V SREDO, 23.12. v salon id:doma v Ljubljano na Slovensko cesto 9! Pričenjamo ob 18h! Pridite vsi, ki nas spremljate in tisti, ki bi se radi srečali z nami in kupili revijo. Japonski chef Shin Sato bo pripravljal francosko jed pascade*, ki je popolnoma obsedla njegove misli, in mu vzbudila fantazijo, ki jo je povzel v zgodbi za 4. številko: »Zunanjost hrustljava in sladka, notranjost mehka in vlažna. Videti je neumetelna, a je neverjetnega, fantastičnega okusa

PENINA BO!

VABLJENI! PRIDITE V SREDO IN FANTAZIRAJTE Z NOVIM OUTSIDERJEM!

PODARITE SI NAROČNINO! 4 številke samo 25€! Pišite na: [email protected]

* Za pripravo pascada mora Shin najprej pridobiti dovoljenje Chefa Alexandra Bourdasa iz restavracije Sa.Qua.Na iz Normandije v Franciji – upamo, da dobi dovoljenje! Če ne uspe, bo na meniju tradicionalna japonska omleta in še marsikaj.

Vstop na prireditev je brezplačen.

Mailchimp brez napisa

Povezani članki