heroal Ganzglasecke Les Couleurs Le Corbusier
Maksimalna prosojnost za edinstveno doživljanje prostora

Toplotno izolativni dvižno-drsni sistemi heroal razširijo stanovanjski prostor preko njegovih meja

Dvižno-drsni sistemi heroal S 77 SL in heroal S 77 HI povezujejo dolgo življenjsko dobo in funkcionalnost s prvovrstno obliko in skorajda neomejenimi oblikovnimi različicami. Izpolnjujejo kriterije za trajnostno in energetsko učinkovito gradnjo – tudi za velike površine.

heroal S 77 SL: Popolna kombinacija prosojnosti in toplotne izolacije
Dvižno-drsni sistem heroal S 77 SL odpira nove, obsežne dimenzije in s svojo edinstveno, inovativno konstrukcijo okvirja zagotavlja kar največjo prosojnost. Sistem združuje premično enotirno krilo s fiksno zasteklitvijo okvirja z minimalnimi vidnimi robovi okvirja. Ta brezokvirna, velikoploskovna zasteklitev z jasnimi linijami je domala neviden vezni člen med zunanjostjo in notranjostjo. Zahvaljujoč filigranskim in modularnim konstrukcijskim podrobnostim je sistem heroal S 77 SL brez omejitev primeren tako za novogradnje kot tudi za prenovljene zgradbe. Dvižno-drsni sistem heroal S 77 SL, vstavljen kot 90-stopinjska kotna rešitev s povsem steklenim vogalom iz izolacijskega stekla ali kot krilni vogal za odpiranje brez opornika v kotnem stiku, kot arhitekturni oblikovni element ustvari edinstveno dojemanje prostora. Posebne in zanesljive geometrije kril heroal izpolnjujejo zahteve glede toplotne izolacije pri vseh velikosti in težah kril. Tesnilna tehnologija heroal s štirimi nivoji tesnjenja in uporaba tesnilnih kotnikov iz EPDM poskrbita za zatesnitev krila in sredinskega stika za optimalne zmogljivostne lastnosti glede prepustnosti zraka in tesnjenja ob nalivu. Če je v bivalnem prostoru zaželeno še večje udobje, je sistem po želji na voljo z izboljšanimi izolacijskimi lastnostmi: heroal S 77 SL/CC temelji na izboljšanem sredinskem stiku, ki poskrbi za izboljšane izotermične lastnosti, s tem pa tudi za udobnejšo klimo v prostoru.

Za panoramski pogled iz dnevne sobe poskrbijo sistemi heroal z dvižno-drsnimi vrati v kombinaciji s povsem steklenim vogalom. Foto: heroal

heroal S 77 HI: Dvižno-drsni sistem z izboljšano toplotno izolacijo
heroal S 77 HI je modularen dvižno-drsni sistem sodobne oblike, ki se odlikuje po zelo dobrih toplotnoizolativnih lastnostih. Sistem heroal S 77 HI z izboljšano toplotno izolacijo ponuja modularno zgrajeno izolacijsko cono in tesnilno tehniko s štirimi nivoji in protivetrnim sistemom za zatesnitev krila in sredinskega stika. Na ta način je mogoče doseči vrednosti UW v višini ≥ 1,0 W/m²K. V konstrukcijskih podrobnostih dvižno-drsnega sistema, ki so najbolj izpostavljene tehnično-toplotnim obremenitvam, so uporabljeni visokokakovostni in ekonomični izolacijski materiali.

Sisteme heroal z dvižno-drsnimi vrati iz vzdržljivega aluminija je mogoče optimalno kombinirati s sistemi za zaščito pred mrčesom in soncem podjetja heroal. Foto: heroal

Dvižno-drsne sisteme heroal zaokrožujejo možnost upravljanja z motornim pogonom heroal SF Drive, integracija poravnanih pragov z drenažnim sistemom heroal DS ter skorajda neomejene možnosti oblikovanja zahvaljujoč prašnemu premazu heroal hwr, ki je zelo odporen proti vremenskim vplivom.

Dodatne informacije na: www.heroal.si

Mailchimp brez napisa

Povezani članki