j_La-Manufacture-188-89582_5 (1)
Oranžni mesec v ORION Intertrade

V sklopu Meseca oblikovanja 2022 pripravljamo razstavo vrhunskega pohištva blagovne znamke La Manufacture v posebni ediciji – oranžne barve.

La Manufacture je blagovna znamka, ki jo odlikuje vrhunsko oblikovanje in moda. Po letih fantaziranja o uresničitvi tega ambicioznega projekta je lastnik Robert Arcouri združil dve veliki personi iz kreativne industrije, ki ju povezujeta ista strast in odločnost: oblikovalca Luco Nichetia, umetniškega direktorja La Manufacture in modno svetovalko Mileno Laquale, vodjo modne kolekcije.

Inteligenca rok in lepota ročnega dela blagovne znamke La Manufacture sta združeni z industrijsko natančnostjo, kar tej družini visokokakovostnih izdelkov daje še več čustev in jim omogoča, da poživijo svojo okolico, tako stanovanjsko kot poslovno.

Prefinjeni in sodobni kolekciji, ki ju je blagovna znamka lansirala, zaznamujeta izrazito minimalističen slog in popolni proporci. Vsak izdelek ima svojo edinstveno identiteto in dopolnjuje družino, ki jo povezuje skupna zgodba.

Vsak kos pohištva definira njegova funkcija, vsi vidiki njegovega oblikovanja so skrbno premišljeni, njegovo izkušnjo oblikuje izbira skrbno izbranih in visoko specializiranih obdelav, kar vse odraža filozofijo blagovne znamke, ki nenehno išče najboljše, najbolj edinstvene in najbolj navdihujoče rešitve.

Francoska blagovna znamka je v nasprotju z uveljavljenimi normami: njena ambicija ni odzivati se na modne muhe, temveč razviti celovito umetnost bivanja. Brezčasne kreacije, ki so odtujene trendov, vendar še vedno temeljijo na duhu časa in posebnih navadah sodobnih ljudi, ki hrepenijo po eleganci in praktičnosti.

Vljudno vabljeni na razstavo z otvoritvijo 5. oktobra ob 19. uri v prostorih salona Orion Intertade, kjer si edinstvene kose blagovne znamke lahko ogledate tudi vi.

Več: www.orion-intertrade.si

viri:
lamanufacture-paris.fr/en/ https://mom.maison-objet.com/en/brand/12962/la-manufacture

Viri slik:
slika 1: img.edilportale.com/news/j_La-Manufac- ture-188-89582_5.jpg
slika 2: lamanufacture-paris.fr/wp-content/uploads/2022/04/Im- magine-preview-scaled.jpeg

Mailchimp brez napisa

Povezani članki