Wohnhaus_heroal-D72_02
Sistem vhodnih vrat najvišje kakovosti in z edinstvenimi lastnostmi

S sistemom vhodnih vrat heroal D 72 vam heroal ponuja enkratno raznolikost. Najboljši materiali, največja funkcionalnost, prefinjene oblikovne različice in maksimalna fleksibilnost predstavljajo trdno osnovo za individualne in ekskluzivne rešitve.

Sistem vhodnih vrat heroal D72 omogoča monterjem, arhitektom in investitorjem številne možnosti oblikovanja in postavitve pri zasebni in poslovni gradnji.

Poleg kompatibilnosti z drenažnim sistemom heroal DS in možnostjo priključitve ničelne pregrade heroal so v sistem heroal D 72 integrirane proizvodne tehnologije, ki povečujejo varnost, hkrati pa zmanjšujejo porabo materialov. Zaradi tega razvojnega potenciala je ta univerzalni sistem primeren za uporabo v zasebni ali komercialni gradnji.

Nova gradnja ali rekonstrukcija – vratni sistem heroal D 72 je primeren za vse vrste gradbenih posegov.

Sistem vrat heroal D 72 nudi ponudnikom vrat izjemno raznolikost dizajna in oblikovnih možnosti. Izpolnitev individualnih želja ni omejena samo na izbor barve. Polnilo je mogoče pritrditi kot vstavno polnilo, na eni strani ali na obeh straneh, tako da je krilo v celoti prekrito, kar omogoča inovativna, preizkušena reverzibilna tehnologija polnjenja.
Poleg tega so testirane vratne rešitve heroal D 72 primerne tudi za zasilne izhode in reševalne poti. Samoumevno je, da zagotavljamo dolgo obstojno okovje – tudi pri visoki frekvenci odpiranja – in izvedbe tudi v največjih velikostih. Vratno okovje heroal je združljivo z najnovejšimi tehnologijami, kot sta vstop brez ključa (npr. s prstnim odtisom) in Bluetooth.

Z drenažnim sistemom heroal DS bo voda zanesljivo ostala pred vrati, poskrbljeno pa bo tudi za nadzorovano odvajanje.

Velika raznolikost profilov, modularna zasnova, patentirani predzadrževalni spoji ter številne kombinacije mehanskih in elektronskih elementov okovja so nadaljnje pozitivne lastnosti, ki jih bodo cenili monterji, arhitekti in načrtovalci. Prednosti sistema zaokrožujejo visoka stopnja združljivosti z okenskimi sistemi heroal W 72 in možnost integracije v sistem obešene fasade heroal C 50.

Foto: heroal

Več informacij najdete na www.heroal.si.

Mailchimp brez napisa

Povezani članki