1_Trimo_grafike_Pininfarino_03-2024_m
Trimo in Pininfarina s sodelovanjem do prelomne rešitve: Qbiss Notch sistema za ovoje stavb

V izjemnem prepletu inženirske odličnosti Trima in dizajnerske kreativnosti Pininfarine sta družbi na nedavnem sejmu MIPIM v Cannesu predstavili novo rešitev za ovoje stavb Qbiss Notch Wall System, ki jo stroka vidi kot korak v novo dobo v arhitekturnem oblikovanju.

Qbiss Notch Wall System predstavlja vrhunec montažnih modularnih kovinskih stenskih sistemov in postavlja nova merila za gradbene inovacije. Ta rešitev presega do sedaj uveljavljene in tradicionalne stenske sisteme in ponuja mešanico estetske privlačnosti, strukturne oblike in pomembno dodano          vrednost naložbe. Sodelovanje med Trimom in Pininfarino je dokaz skupne vizije ustvarjanja nove simbioze med lepoto in tehnologijo, podprto z vzajemno predanostjo, inovativnostjo, odličnostjo in okoljsko trajnostjo.

Dokaz odličnosti oblikovanja

Sistem Notch Wall je oblikovalska nadgradnja dovršenega Trimovega produkta Qbiss. Gre za pionirski sistem oblikovanja, ki prilagaja elemente Qbiss s tremi temeljnimi komponentami: vsestranskimi navpičnimi elementi, edinstveno grafično igro krivulj in glifov ter modularnim vtičnikom “wing” za dekoracijo in osvetlitev. Ta inovativni sistem izboljša arhitekturno estetiko in odraža Trimovo inženirsko moč in Pininfarinin oblikovalski pridih.

Trimo je z več kot 60-letnimi izkušnjami na področju gradbeništva danes uveljavljen kot vodilni na področju trajnostnih, učinkovitih in privlačnih arhitekturnih rešitev. S skoraj stoletje dolgim oblikovalskim znanjem in izkušnjami pa Pininfarina predstavlja prefinjen italijanski slog, ki ga odlikuje  čistost, eleganca in inovativnost. Takšno sodelovanje ustvarja vizionarsko arhitekturo in praktične trajnostne gradbene rešitve.

Glavni direktor Trima Božo Černila o novi rešitvi pravi: »V Trimu vstopamo v novo razvojno obdobje. Ne le v jutrišnji dan, temveč z velikim in pomembnim korakom v prihodnost. Z našo inženirsko odličnostjo in inovativnostjo ter v sodelovanju s svetovno znano znamko dizajna Pininfarina, smo izdelali posebno različico montažnih modularnih sistemov za ovoje stavb Qbiss Notch Wall System. S tem postavljamo povsem nova merila gradbenih inovacij, preplet estetike, elegance in lepote s tehnologijo. Pri tem nismo pozabili na natančnost, izbrane materiale ter okoljsko trajnost.

Katalog Qbiss Notch Wall System lahko pregledate na tej povezavi.

O Trimu

Z več kot 60-letnimi izkušnjami je Trimo vrhunski strokovnjak na področju visoko učinkovitih, trajnostnih in privlačnih arhitekturnih stenskih in strešnih sistemov. Trimo prisega na visoko zmogljive, enostavne, varne in po meri izdelane rešitve ovoja stavbe, ki izpolnjujejo najrazličnejše potrebe svojih partnerjev. Zavezanost podjetja k odličnosti je očitna v njegovem pristopu k oblikovanju edinstvene arhitekture in skrbi za podrobnosti.

O Pininfarini

Pininfarina je oblikovalska hiša mednarodnega slovesa, simbol italijanskega sloga v svetu. S skoraj 100-letnimi izkušnjami je prilagodljiv partner, ki lahko ponudi konkurenčne izdelke in storitve, ki temeljijo na vrednotah blagovne znamke: čistost, eleganca in inovativnost. Od avtomobilov do stavb, od jaht do izdelkov za življenjski slog, delo Pininfarine govori o tem, kako živimo in se gibljemo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mailchimp brez napisa

Povezani članki