1024x683
Uresničevanje projektov mladih v Mestnem inkubatorju

Mestni inkubator je ekosistem, ki skozi ambiciozne ideje povezuje mlade in mesto na vseh nivojih organiziranja. Za boljše soseske, šole, dvorišča, mesto. Za več dobrega na vsakem koraku, vsak dan. Za boljše skupnosti, podjetja, organizacije. Za šport, kot si ga mladi želite, za delo, kot ga vidite, za priložnosti, ki si jih zaslužite. Za več umetnosti in več mladih, ki soustvarjajo mesto.

Za koga je Mestni inkubator?

Za mlade med 18 in 29 let v Ljubljani, ki imate ambiciozne ideje in želite svoje zamisli spremeniti v izvedene projekte. Za tiste mlade v Ljubljani, ki vam je mar za življenje v mestu. Za tiste mlade, ki vas zanima spoznavanje novih ljudi v skupnosti uresničevalcev idej.

Kakšne ideje pridejo v poštev?

Pogumne, inovativne in trajnostne ideje, ki povezujejo ljudi, spodbujajo možnosti spoznavanja in izmenjevanja izkušenj. Ideje, ki uporabljajo razpoložljive prostore Mladih zmajev in partnerjev kot vir za uresničiitev ideje. Ideje, ki iščejo znanje za uresničevanje idej, mentorje za postavljanje pravih vprašanj, zagonsko finančno podporo in prispevajo v skupnost.

Kako in do kdaj se prijaviš?

Najkasneje do 30. 9. 2022 do polnoči in niti minuto čez. Za prijave spremljaj Mlade zmaje na Instagramu in Facebooku. Podrobne informacije najdeš tudi na spletni strani www.mladizmaji.si. O izboru idej boste obveščeni do 7. 10. 2022. Datumi treh delavnic, ki so pogoj za pridobitev mentorstva in financ, so 13., 15. in 17. 10. 2022.

Sanjaj svoje mesto. Pridruži se in uresniči svoj projekt.

Mestni inkubator deluje v partnerstvu med Mladimi zmaji in Zavodom za ustvarjalno družbo TiPovej! ob podpori Mestne občine Ljubljana. K sodelovanju vabimo tudi druge organizacije in podjetja v Ljubljani, ki imate v svojih vrstah mlade, ki jih želite podpreti pri njihovih idejah.

 

Dostop do on-line prijavnice:

Vse o programu: www.mladizmaji.si/mestni-inkubator

Mailchimp brez napisa

Povezani članki