Active Air Main Image 2
Več kot le dekoracija: Zidne barve za posebne namene Helios

Zidne barve lahko ponujajo številne tehnološke prednosti, ki presegajo sposobnosti običajnih zidnih barv.

Poleg osvežene podobe doma lahko z njimi dosežete različne učinke, ki lahko bistveno vplivajo na bivalno ugodje.

SPEKTRA ACTIVE AIR
Formaldehid je zaradi številnih virov izvora eden od največjih in najbolj skrb vzbujajočih onesnaževalcev v zaprtih prostorih. Spektra Active Air absorbira škodljivi formaldehid ter ga pretvori v neškodljivo vodno paro.

SPEKTRA TERMO KIT+TERMO TOP
Ste vedeli, da vam lahko zidna barva pomaga pri izolaciji prostora? Spektra Termo top v sebuje votla polnila, ki ustvarjajo termično oviro, zaradi katere je površina toplejša in prijetnejša na otip. Spektra Termo kit ta učinek še poveča in je namenjen premoščanju toplotnih mostov.

SPEKTRA ANTIMIKROBNA BARVA
Barva, kot nalašč za prostore z večjo prisotnostjo vlage in hranilnih snovi. Z biocidno zaščito suhega filma daljši čas preprečuje rast plesni na zidnih površinah.

SPEKTRA MAGNETIC
Magnetna barva, ki jo lahko uporabimo, kadar želimo povečati funkcionalnost določene stenske površine. S posebno feromagnetno snovjo omogoča enostavno pritrjevanje risb, posterjev in drugih lažjih predmetov brez poškodbe stene.

SPEKTRA EMA
Pred elektormagnitnimi sevanju lahko zavarujete svoj dom s kitom Spektra Ema, ki sevanje absorbira in tako ustvarja človeku prijaznejše okolje.

SPEKTRA ANTINIKOTINSKA BARVA
Odlikuje jo izjemna sposobnost pronicanja v podlago, s čimer je primerna za prekrivanje in sanacijo madežev, ki jim z običajnimi barvami ne moremo do živega.

Helios ima v svoji ponudbi številne barve in sistemske rešitve za gradbeništvo namenjene zaščiti in dekoraciji različnih površin kot so zid, tla, kovina, les, …

Več informacij lahko najdete na: www.helios-profi.com
Za vprašanja ali tehnično podporo lahko pokličete 041-559-388 ali pišete na [email protected]. Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali pri vaših projektih!

Mailchimp brez napisa

Povezani članki