Studio.a+v: Stanovanje M&M

V Celju je stanovanje štiričlanske družine doživelo prenovo, pod katero so se podpisali studio.a+v. Stanovanje se nahaja v pritličju vilabloka in ima prostoren atrij. Z leti so se potrebe štiričlanske družine spremenile, in pokazala se je potreba po prerazporeditvi tlorisa. Arhitekti iz studia.a+v so se odločili, da v sredino stanovanja postavijo nov kubus, v katerega…

Nadaljuj z branjem

studio.a+v: Hiša A

Hiša za štiričlansko družino z dvema štirinožnima prijateljema v Radomljah se je s pomočjo arhitektov iz studia.a+v razširila in odprla proti okoliški naravi. Dva otroka, dva odrasla in dva psa – ni čudnega, da je hiša v Radomljah že nekaj časa pokala po šivih. Kljub travniku v neposredni bližini je bila obstoječa stavba relativno introvertirana…

Nadaljuj z branjem

Studio.a+v: Prenova hiše v Podutiku

V Studiu.a+v so poskrbeli za celovito prenovo enodružinske hiše v Podutiku in njen dotrajan interier spremenili v privlačen sodoben dom. Štiričlanska družina z dvema majhnima otrokoma – tako si naročnike običajno zamišljamo arhitekti, ko oblikujemo generično stanovanjsko arhitekturo. Bivalne enote oblikujemo v skladu z namišljeno posplošitvijo ter idealiziramo robne pogoje projektov, da bi zadostili potrebam…

Nadaljuj z branjem