002
Sedem razlogov, zakaj brati revijo Outsider

1.

Outsider je revija, ki presega meje. Outsider je prva slovenska revija, ki izhaja tudi v nemški izdaji in najboljšo slovensko arhitekturo in oblikovanje predstavlja tudi preko meja.

2.

Ker revija združuje najboljše pisce in ker sodelujemo z najboljšimi ustvarjalci iz sveta vizualne kulture. Predstavljamo teme o oblikovanju prostora: arhitekturo, oblikovanje in družbene teme.

3.

Ker revija izhaja vsake tri mesece. Vsebine so zato pripravljene poglobljeno, premišljeno in tehtno.

4.

Ker so naši kolumnisti svetovno uspešni ustvarjalci z različnih področij, ki imajo na slovenski prostor neobremenjen, outsiderski pogled. Za revijo Outsider pišejo kolumne Alenka Kraigher, Zorana Baković, Branko Gradišnik, Romana Lilič, Filip Drnovšek Zorko, Iva Smrke, Tevž Logar, Bojana Kunst, Jani Pirnat, Anton Mavretič, Maruša Bradač, od naslednje številke naprej tudi Nejc Pohar in Monika Žagar.

5.

Ker Outsider razume prostor kot spremenljivko. Mi smo tisti, ki ga lahko spremenimo in  ga znamo spreminjati.

6.

Ker Outsider predstavlja velike zgodbe v majhnem formatu. Revija Outsider gre lahko povsod z vami. Zgodbe in format so trajni, revijo boste lahko listali še čez leta, pa vsebina ne bo izgubila aktualnosti. Po branju lahko Outsiderja odložite na polico med ostale knjige.

7.

Ker z nakupom revije podprete tudi spletno stran www.staging.outsider.si, kjer lahko vsebine spremljate popolnoma brezplačno. Na spletni strani objavljamo drugačne vsebine kot v reviji!

REVIJO LAHKO KUPITE NA PRODAJNIH MESTIH PO VSEJ SLOVENIJI ZA SAMO 7€!

NAROČITE REVIJO OUTSIDER!

4 ŠTEVILKE/25€.

PODARITE NAROČNINO!

003

005

Mailchimp brez napisa

Povezani članki