Arhitekturna-Ambulanta
Vabimo: Arhitekturna Ambulanta

Bi želeli prenoviti kopalnico, pa ne veste, kje bi začeli?

Vas zanima, kako opremiti otroško sobo, da bo funkcionalna in igriva?

Imate težave s prostorom, pa ne veste, kako bi jih rešili?

 

Revija Outsider v sodelovanju s študenti arhitekture odpira Arhitekturno Ambulanto. Vaše probleme bodo pomagali rešiti študentje arhitekture pod vodstvom strokovnih mentorjev (G. Medveška, A. Vodopivca, M. Zorec idr.), vi pa boste študentom pomagali s prvo praktično izkušnjo arhitekturnega svetovanja.

Ambulanta bo ordinirala vsako soboto od 10.00 do 12.00 pred Plečnikovo trafiko na Vegovi ulici v Ljubljani (pri Trgu francoske revolucije), v primeru slabega vremena pa v Hiši arhitekture ZAPS (Vegova ulica 8). Obvezna so predhodna naročila na e-naslov [email protected]. Čakalnih vrst ni!

S seboj prinesite skico tlorisa (ali načrt, če ga imate), fotografije prostora in druge grafične podloge, ki so predmet obravnave.

Opomba: storitev ne zajema izdelave načrtov za izvedbo ali katerekoli faze dokumentacije, predvidene po Gradbenem zakonu. Storitev zajema svetovanje, lahko tudi idejno skico. S končnim predlogom lahko uporabnik prosto razpolaga. Moralne avtorske pravice ostanejo študentu. Storitev je del pedagoškega procesa Fakultete za arhitekturo v Ljubljani in je v skladu s kodeksom poklicne etike članov ZAPS. Revija Outsider ima pravico objaviti rezultate Ambulante na spletni strani www.staging.outsider.si ali v tiskanih edicijah.

Mailchimp brez napisa

Povezani članki