00_el-normal-naslovnica-1200x1200
Dobrodošel med nami, El Normal

Z velikim veseljem sporočamo, da je danes, 9. junija 2023, izšla čisto nova revija, posvečena najlepši, najzanimivejši in najmočnejši sili, ki nas združuje – ustvarjalnosti. Dobrodošel prvič med nami, El Normal.

Okrog nas je veliko izjemnih zgodb, ki jih ne opazimo, saj jih v javnem prostoru preglasijo takšni ali drugačni interesi. Toda čisto blizu nas prav ta hip nekdo ustvarja nekaj čudovitega. Skupna točka raznolike vsebine El Normal je ustvarjalna sila, ki zmore v vseh okoliščinah, ne glede na prepreke, narediti nekaj dobrega – brez navodil, smernic, po svoje. Največkrat brez okvira javne podpore ali institucij. Verjamemo, da je ta ustvarjalna moč gonilo vseh, ki bi v okolju in družbi radi nekaj spremenili. Presežke v podjetništvu in kulturi povezujemo z gospodarskimi in družbenimi temami, odkrivamo nove priložnosti in odstiramo kritične točke.

Obrt
Dijaško podjetje
Socialno podjetje

 

Nobena uspešna ustvarjalna pot ni brez spodrsljaja, zgrešene poti in česa težkega. V El Normal napake še posebej cenimo. Zanima nas, kateri je vaš najljubši spodrsljaj. Pišemo priročnik za neuspeh in uspeh, oba sta naš vir navdiha, čudenja in spoznanja. Ranljivost je za nas nekaj normalnega – pelje do boljših odnosov in novih smeri. Kot tudi vztrajnost, veselje in strast. 

Z opernega odra k namizni igri
Prva izbira

V sedanjem javnem prostoru veliki uspehi ali težavne poti do (majhnih ali velikih) ciljev nimajo zadostnega odmeva; marsikdo o poslovnem uspehu raje molči, napake pa veljajo za nekaj sramotnega. Mi bomo drezali ravno v te prisotne, a neozaveščene zgodbe. Verjamemo, da je treba najboljše med nami spodbujati, saj bo tako rasla kakovost za vso skupnost. Pihamo v najvišje leteča krila, da bi prišli čim višje, čim dlje!

Od Kuche do Juicy Marbles
Kaj žene najboljše?
Veščina in humor kot gonilo

V svojem zanosu pa bomo namenjali prostor tudi kritičnim in konstruktivnim zapisom, posvečenim našemu podjetniškemu in ustvarjalnemu okolju. Kaj je treba nujno spremeniti, katere so nesmiselne ovire in kako izboljšati javni prostor? Naš medij je tudi prostor pobude in razprave o nujnih spremembah za boljše delo najbolj ustvarjalnih med nami.

Družba
Stičišča

Noben medij nima smisla, če nima močne povezave s svojo publiko. 

Če ste kdaj kaj uspešno izpeljali, navkljub temu, da se ni zdelo mogoče, je to revija za vas. Če vam je na tej poti kdaj boleče spodrsnilo, je to revija za vas. Če kar naprej delate tudi napake, je to revija za vas.

Poslovno okolje
Družba

 

Odpiramo prostor za vaše namige in sporočila o zgodbah, ki še niso bile zapisane, pa bi zaradi lepote, nenavadnosti in presežnosti morale biti! Pišite nam in nas opozorite na nenavadno zgodbo, zagonsko podjetje ali obrt, vredno pozornosti!

Pro/contra

 

Družbo lahko spreminjamo na mnogo načinov. Način El Normal je medijsko izražanje, ki ga razumemo kot prvovrstno ustvarjalno izhodišče. Z izbiro zgodb, oseb in tem bomo prispevali k oblikovanju spodbudnejše, odkritejše, bolj povezane elnormalnosti. Gradimo jo vsak zase in vsi skupaj. El Normal je prostor, kjer se srečamo. Dobrodošli med nami, elnormalnimi!

Elnormalni

Naročite se na revijo El Normal (povezava).

Revijo lahko kupite v Plečnikovi trafiki nasproti Nuka v Ljubljani in v več kot 500 prodajnih mestih po Sloveniji – v trafikah, nakupovalnih centrih, na bencinskih črpalkah Petrol in OMV in na poštah.

Vabljeni v četrtek, 15. junija, ob 19h k Plečnikovi trafiki na predstavitev revije in druženje! Dobrodošli vsi normalni in elnormalni.

Spletna stran elnormal.si zaživi 15. junija.

Mailchimp brez napisa

Povezani članki