trafika-urnik-2023-11-16_9
Novembrska Trafika

Trafika na Vegovi bo odprta tudi novembra. Zaradi jesensko nepredvidljivega vremena pa vas bomo o urniku obveščali sproti v tej objavi in na socialnih omrežjih.

 

Naslednjič bo Trafika odprta:
Ponedeljek, 13. 11., med 11. in 14. uro.

 

Oživljena Plečnikova trafika ni le prodajalna tiskovin, temveč tudi prostor izmenjave idej, klepeta, branja ali počitka v mirni, a še vedno urbani atmosferi. V duhu te ideje je bilo organiziranih že več pogovornih večerov z zanimivimi gosti in pestro publiko. Nič manj posebni pa niso spontani pogovori, naključno odkriti članki in knjige ali preprosto posedanje v senci visokih topolov s pogledom na Plečnikovo knjižnico.

Trafika med izbranimi projekti Evropske nagrade za urbani javni prostor 2022

Lepo vabljeni, da se na poti po centru mesta ustavite, pokukate vanjo in prelistate ponudbo, domov odnesete aktualno Outsiderjevo številko ali s prejšnjimi izvodi dopolnite svojo knjižnico.

Za domačo knjižnico si lahko priskrbite tudi naše knjižne publikacije Med vrsticami, prvo Plečnikovo monografijo Kostje Strajnića, Domače knjižnice, publikacijo Living with water ter zbirki kratkih zgodb z literarnega natečaja. V stalni ponudbi najdete še nekaj Plečnikovih monografij in revijo Razpotja.

Dobrodošli!

Matevž Granda: Kioski

RTV SLO: V Ljubljani je ponovno zaživela trafika Jožeta Plečnika

Delo: Plečnikova dva kvadratna metra

Dnevnik: Plečnikove trafike: Nov ulični parter na Vegovi

Foto in video: Aleksander Vujović in Aleksandra Mitrović

Mailchimp brez napisa

Povezani članki